Ohje / ilmoita tapahtumat kalenteriiin

Seuran tapahtumien lisääminen kuntorastikalenteriin

 • Valmistele seurasi tapahtumien Excel-kalenteri. Lisää mallitiedostoon tapahtumat esimerkkien mukaan. (Huomaa korvata mallitapahtumat oikeilla tapahtumilla. Käytä samaa päivämäärän ja kellonaikojen muotoa. Käytä tarvittavia lajivaihtoehtojen lyhenteitä: SU, HS, PS, TS, YÖ, RR, TR. )
 • Tallenna tuotavat kalenteritiedot csv-tiedostoon (csv:n muoto: luetteloerotin) . Mikäli käytät Open Office:a tai vastaavaa, niin varmista että CSV-tiedostoa tallennettaessa kenttien erotinmerkiksi asetetaan puolipiste (;). Tallennettaessa CSV-tiedostoa Open Office kysyy tallennusasetukset. (mallikuva, Open Office).
 • Tarkasta että kalenterin päivämäärät ovat muodossa pp.kk.vvvv. Pohjakalenteriin on asetettu oikea päivämäärän muotoilu mutta esim. Mac saattaa muuttaa päivämäärän väärään muotoon.
 • Kirjaudu ja tuo tiedot kuntorastikalenteriin. (Kuntorastikalenteri tarvitsee tapahtumien lisäämiseen seuratunnukset. Jos seuralla ei ole tunnuksia kalenteriin, niin tilaa uusi tunnus verkkolomakkeella. Uudet tunnukset luodaan ja lähetetään eräajoina muutaman päivän sisällä tilauksesta. – Mikäli seura haluaa myöhemmin vaihtaa seuran tunnusta hallinnoivaa henkilöä, onnistuu se kirjautumisen jälkeen Hallintapaneelin omissa tiedoissa vaihtamalla sähköpostiosoite ja salasana.)

Kuntosuunnistuskalenterin pohjatiedosto (xlsx, lataa tiedosto kalenteritietojen pohjaksi)

Seura voi lisätä uudet kalenteritiedot kun seuran ylläpitäjä on kirjautunut sivustolle.

Kirjautuminen ja ylläpito

 1. Kirjaudu ylläpitoon (Anna ensimmäiseen ruutuun puolijulkinen tunnus / salasana: admin / radicenter )
  Kirjautuminen1
  1. Kirjautumisvaihe

  Toisessa vaiheessa kirjaudutaan seurakohtaisella käyttäjänimellä / salasanalla. (Seuran käyttäjänimi on seuran nimi ilman ääkkösiä. Käyttäjänimi ja salasana  on lähetetty ylläpitäjille tunnuksen luontivaiheessa.)

  Kirjautuminen2
  2. Kirjautumisvaihe. Seuran käyttäjänimi ilman ääkkösiä.
 2. Tee sivustolla kalenteritapahtuman haku ja valitse esiin tuleva Tuo tapahtumat -toiminto. (Tai käytä kirjautuneena suoraa tuontilinkkiä: http://kunto.suunnistus.fi/?view=import
 3. Lataa csv-tiedosto ja perustiedot kalenteriin.
 4. Tee kalenterihaku kattaen syöttämäsi tapahtumien aikaväli ja julkaisemattomat tapahtumat näkyvät listassa päivämäärältään yliviivattuina.
 5. Valitse julkaisematon tapahtuma. Muokkaa, tarkasta tiedot, lisää sijaintitiedot ja valitse tapahtuma julkaistu -tilaan.
 6. Muokkaa ja julkaise kaikki syöttämäsi tapahtumat.

Perusohje ruutukaappauksin

Kattava tekstimuotoinen ohje

Kuntorastikalenterin ohje (pdf, tekstimuotoinen täydellinen ohje)


Lisätietoa tunnuksista

Kun seura on saanut hallintatunnukset kuntorastikalenterin tapahtumien lisäämiseen:

 • Unohtuneen salasanan voi palauttaa/uudistaa kirjautumissivun palautustoiminnolla. Uusi salasana palautetaan seuratunnukseen liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.
 • Seuratunnukseen liitettyä ylläpitäjä-henkilöä voi muuttaa kirjautumisen jälkeen ylläpidon Profiili-näkymässä. Henkilö muutetaan vaihtamalla ylläpitäjän sähköpostiosoite. Tarvittaessa muut tiedot voi myös vaihtaa/päivittää.

 

Muutosloki
29.4.2016
 • Mahdollisuus valita tapahtumasarjalle useampi alue (Esim. Varsinais-Suomi ja FSO – Valinta CTRL + hiiri tai maalaamalla hiirellä).
1.4.2015
 • Käytettävyysparannus, seuran ylläpitäjä: Onnistuneen tapahtumien lataamisen jälkeen ohjaus suoraan ladattuihin tapahtumiin.
 • Käytettävyysparannus, seuran ylläpitäjä: Yksittäisten tapahtumien poistotoiminto.
 • Järjestävä seura -tietokentän korjaus.